Kiitokset ja materiaalista

Kiitos kaikille

Tämän Kurssin ensimmäisen version tekoon keväällä 2020 ovat osallistuneet vastuuhenkilön Tiina Niklander lisäksi kurssin opettaja Terho Uotila. Erityisesti hänelle kuuluu kiitos siitä, että teksti on helpommin ymmärrettävää ja että tässä versiossa on tekstin lisäksi suhteellisen paljon kuvia.

Materiaalin lisenssi

Kurssin materiaalin tekijänoikeudet ovat Tiina Niklanderilla ja muilla materiaalin laadintaan osallistuneilla. Kurssin materiaalin käyttöoikeus on lisensoitu Creative Commons BY-NC-SA 4.0 - lisenssillä, joten voit käyttää ja levittää sitä vapaasti, kunhan alkuperäisten tekijöiden nimiä ei poisteta. Jos teet muutoksia materiaaliin ja haluat levittää muunneltua versiota, se täytyy lisensoida samalla lisenssillä. Materiaalien käyttö kaupalliseen tarkoitukseen on ilman erillistä lupaa kielletty.

Kurssilla käytössä oleva teknologia

Kurssialustan ovat tehneet Henrik Nygren ja Antti Leinonen . Helsingin yliopiston Agile Education Research -tutkimusryhmä on luonut ja ylläpitää kurssilla käytettyä kyselyjärjestelmää ja muita kurssimateriaalissa olevia vempaimia (widgettejä).